justin johan 5 jaar

ENDSenS bestaat 5 jaar en dat vieren we samen

Business / Success Story

ENDSenS bestaat 5 jaar en dat vieren we samen

April 2019, ondanks onze ruime ervaring in de business vonden we het spannend om met ENDSenS opnieuw de Mobile Device Management markt op te gaan. Nu in 2024 mogen wij ons met recht betitelen als echte kennispartij als het gaat om de Mobiele werkplek. 

Ondernemen doe je met vallen en opstaan en het is bij ons niet anders gelopen. Wij, Justin en Johan, hebben spannende momenten gekend maar zijn vanaf het begin aan de gang gegaan met onze missie te weten, ‘geen enkel device zou onbeheerd buiten de muren van een onderneming gebruikt moeten kunnen worden’. Dagelijks komen wij stapje voor stapje bij ons doel al is er nog een lange weg te gaan. 

We houden nauwlettend in de gaten wat de markt te bieden heeft en wat de behoeften zijn. Als kennispartij brengen wij dit naar onze klanten en resellers. We willen hen dan ook hartelijk bedanken voor hun vertrouwen tot nu toe en kijken ernaar uit om nog vele jaren onze kennis te delen en samen prachtige projecten uit te voeren.

Wij zijn erachter dat wij het niet alleen kunnen en zijn dus superblij met ons team wat we de afgelopen jaren zorgvuldig hebben opgebouwd. Een mooie mix aan consultants en ondersteuning. Super bedankt ook voor jullie hulp en op naar mooie nieuwe avonturen samen. Wij vinden het belangrijk om onafhankelijk te kunnen blijven en kunnen adviseren wat het beste bij de klant past. Omdat wij jarig zijn willen wij een speciale aanbieding doen. 

We bieden aan drie klanten de mogelijkheid om een advies te krijgen van een van onze consultants over verbeterpunten op het gebied van het beheren en beveiligen van de mobiele werkplek. Dit advies wordt professioneel uitgewerkt en biedt de kans om vervolgstappen te ondernemen. Mogen wij het vervolgtraject ook uitvoeren, dan geven wij 15% korting op de vervolgdiensten